Onze visie

U bent dit misschien niet gewend van een verzekeringsadvieskantoor, maar wij zijn geen voorstander van "alles verzekeren". De afgelopen jaren hebben wij Nederlanders zo ongeveer alles verzekerd wat er maar was, en op deze vraag hebben de verzekeraars hun produkten afgestemd. Dit schept wederzijds veel verwachtingen die vaak niet waar te maken zijn en die ook in veel gevallen niet zinvol zijn.

Door alle informatie via de media is het vaak een ondoenlijke zaak om de juiste risico's te verzekeren; neem ik een lage premie (wat verzeker ik eigenlijk en is dit wel nodig?) of wil ik juist díe risico's die ik wel wens te verzekeren heel goed indekken? Is een bepaald risico wat ik nu wél verzekerd heb niet makkelijk zelf te dragen waardoor een verzekering wellicht niet noodzakelijk is?

Het Bedrijf

Attentiv - De 3 Stromen B.V. werkt nauw samen met de collega's van Anac Backoffice. Op deze manier kunnen wij onze relaties optimaal van dienst zijn door onze zeer ruime openingstijden en onze hulpvaardige collega's. Schadegevallen, veranderingen in uw verzekeringen, verhuizingen, betalingen kunt u via onze website maar zeker ook telefonisch doorgeven. Wij zullen u dan snel en correct proberen te helpen en u met raad en daad terzijde staan.


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Een Dienstenwijzer geeft een beschrijving van onze diensten die wij voor u als consument kunnen verrichten.

Dienstenwijzer

Onze onderneming handelt altijd in het belang van de klant en zal passende adviezen verstrekken en adviseert en bemiddelt volledig onafhankelijk en objectief. Onze beloning staat vastgelegd in ons beloningsbeleid.

Beloningsbeleid

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Het dienstverleningsdocument geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Dienstverleningsdocumenten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure