Onze visie

U bent dit misschien niet gewend van een verzekeringsadvieskantoor, maar wij zijn geen voorstander van "alles verzekeren". De afgelopen jaren hebben wij Nederlanders zo ongeveer alles verzekerd wat er maar was, en op deze vraag hebben de verzekeraars hun produkten afgestemd. Dit schept wederzijds veel verwachtingen die vaak niet waar te maken zijn en die ook in veel gevallen niet zinvol zijn.

 

Door alle informatie via de media is het vaak een ondoenlijke zaak om de juiste risico’s te verzekeren; neem ik een lage premie (wat verzeker ik eigenlijk en is dit wel nodig?) of wil ik juist díe risico’s die ik wel wens te verzekeren heel goed indekken?  Is een bepaald risico wat ik nu wél verzekerd heb niet makkelijk zelf te dragen waardoor een verzekering wellicht niet noodzakelijk is? 

 

Dit soort analyses kunnen wij objectief met u maken, mede door het feit dat wij dit middels Het Nieuwe Werken doen, waardoor wij geheel onafhankelijk kunnen adviseren.

 

Het Nieuwe Werken: geen provisie meer!

Wellicht is het u bekend dat in elke verzekering die u afsluit er een stukje provisie ingebouwd zit. Een online verzekeraar betaalt hier haar reclames van, een verzekeringskantoor gebruikt dit in veel gevallen om haar kosten dekkend te krijgen, hoe meer premie u betaalt hoe meer uw tussenpersoon verdient. Deze ondoorzichtige verdienmodellen staan de laatste jaren steeds meer onder druk en om hier verandering in aan te brengen zijn wij in 2012 overgegaan naar Het Nieuwe Werken. Bij Het Nieuwe Werken ontvangen wij geen betaling meer van uw vezekeraar maar vergoedt u ons rechtstreeks middels een door u gekozen abonnement (afhankelijk van het door u gewenste serviceniveau). Onze verdiensten zijn dus beperkt tot uw abonnementsgeld en daarmee niet afhankelijk van de aantallen verzekeringen en/of de hoogtes van uw premie; een nieuw fenomeen in verzekeringsland!

 

Het Bedrijf

Attentiv- De 3 Stromen V.O.F. werkt nauw samen met de collega’s van Anac Backoffice. Op deze manier kunnen wij onze relaties optimaal van dienst zijn door onze zeer ruime openingstijden en onze hulpvaardige collega’s. Schadegevallen, veranderingen in uw verzekeringen, verhuizingen, betalingen kunt u via onze website maar zeker ook telefonisch doorgeven. Wij zullen u dan snel en correct proberen te helpen en u met raad en daad terzijde staan. U vindt ons telefoonnummer op onze contactpagina.

 

Contactformulier

Contact opnemen

  • Telefoon: 013 - 57 02 903
  • E-mail: de3stromen@attentiv.nl
Ik heb heel fijn samengewerkt met de hypotheekadviseur van Attentiv De 3 Stromen

 

Lees meer

Contactformulier

Contact opnemen

  • Telefoon: 013 - 57 02 903
  • E-mail: de3stromen@attentiv.nl